Doğada Okçular Vakfı Farkı!

Ümraniye Kent Ormanı sınırları içinde bulunan Türkiye İzcilik Federasyonu'na ait kamp merkezinde düzenlenen Uluslararası Doğada Geleneksel Okçuluk Yarışması sona erdi!

15 2017 20:57

2 gün süren ve zorlu doğa koşullarında 3 Etap ve toplamda 23 farklı hedefe yapılan atışlar sonucunda sporcularımız 2 farklı kategoride 4 madalya kazanarak yarışmaya damga vurdu!

Büyük Bayanlar kategorisinde sporcumuz Şebnem Saliha Çakıroğlu altın madalyanın sahibi oldu.

Aynı kategoride mücadele eden bir başka sporcumuz Khadijah Qureshy ise bronz madalyayı kazanan isim oldu.

Genç Bayanlar kategorisinde mücadele eden sporcumuz Ebrar Arduç altın madalya kazanan bir diğer sporcumuz oldu!

Genç Bayanlar kategorisinde madalya kazanan diğer sporcumuz ise bronz madalya ile Sümeyya Nur Baş oldu

Bizlere yaşattıkları onur verici bu mutluluktan dolayı tüm sporcu ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.