İl Şampiyonası'nın Final Gününe Vakfımız Damga Vurdu

Türkiye Okçuluk Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 9-10, 11-12 Yaş Minikler Salon Turnuvası sona erdi.

18 Şubat 2018 Pazar Saat 19:50

Bugün yapılan 9-10 Yaş Klasik Yay ve 11-12 Yaş Makaralı Yay kategorilerinde mücadele eden sporcularımız, turnuvayı kupa ve madalyalar ile tamamladı.

Bireysel kategorilerde mücadele eden 11-12 yaş makaralı yay sporcumuzlarımız Kadir Battal ve Elif Eylül Tarakçı altın madalyanın sahibi olurken, Erva Naz Kocabaş gümüş madalyanın sahibi olmayı başardı.

Klasik yay kategorisinde, 9-10 yaş kategorisinde mücadele eden sporcumuz Erdem Demir gümüş madalya kazandı.

Takım kategorilerinde ise, Kadir Battal, Fatih Yıldız ve Huzeyfe Hamza Köse'den oluşan 11-12 Yaş Makaralı Yay Erkek Takımımız ve Elif Eylül Tarakçı, Erva Naz Kocabaş ve Elif Özkan'dan oluşan 11-12 Yaş Makaralı Yay Bayan Takımımız 1.lik kupasını kazandılar.

Son olarak Erdem Demir, Yunus Emre Kaya ve Metin Özkan'dan oluşan 9-10 Yaş Klasik Yay Erkek Takımımız 2.lik kupasının sahibi oldu.

Tüm sporcu ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.