Kur'an-ı Kerim Kursumuzun Mezuniyet Törenini Gerçekleştirdik

Okçular Vakfı olarak yaz döneminde düzenlediğimiz Kur'an-ı Kerim kursumuzun Mezuniyet Töreni'ni yoğun katılım ile gerçekleştirdik.

17 Eylül 2018 Pazartesi Saat 13:09

Her yıl düzenli olarak açtığımız yaz dönemi Kur'an-ı Kerim kursumuzu tamamladık. 15 Eylül 2018 tarihinde düzenlediğimiz Mezuniyet Töreni ile kursumuzu tamamlayarak Kur'an-ı Kerim ve okçuluk öğrenen öğrencilerimize sertifikalarını teslim ettik. Düzenlediğimiz törene kursumuzu tamamlayan miniklerimizin hazırladığı gösteriler damgasını vurdu. Vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi ile karşılanan programda kursumuzdan mezun öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundular, ilahiler ve Esma-ül Hüsna dinletisi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin ardından programa katılan İstanbul Milletvekili Sn. Ahmet Hamdi Çamlı ve Okçular Vakfı Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili Sn. Abdullah Güler selamlama konuşmalarını gerçekleştirdiler. Programın sonunda ise Kur'an-ı Kerim ve okçuluk eğitimini başarı ile tamamlayan öğrencilerimize diploma takdimi gerçekleştirildi.