Minik Sporcularımızdan Kocaman Başarı

Vakfımız ev sahipliğinde düzenlenen 9-10, 11-12 Yaş Okçuluk İl Şampiyonası’na sporcularımız damga vurdu.

05 Ağustos 2018 Pazar Saat 15:21

4-5 Ağustos tarihleri arasında Türkiye Okçuluk Federasyonu İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen 9-10, 11-12 Yaş Okçuluk Şampiyonası tamamlandı. Okçular Vakfı tesislerinde gerçekleşen yarışmada minik sporcularımız önemli başarılar kaydetti.

11-12 Yaş Klasik Yay Erkek kategorisinde sporcularımız Enver Kuşçu birinci olarak altın, Ömer Faruk Yıldırmış ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

11-12 Yaş Makaralı Yay Erkek kategorisinde yarışan sporcumuz Kerem Özkan bronz madalya sahibi oldu.

11-12 Yaş Klasik Yay Bayan kategorisinde sporcumuz Nisanur Pınar gümüş madalya sahibi olurken 11-12 Yaş Makaralı Yay Bayan kategorisinde yarışan sporcularımız Elif Eylül Tarakçı altın, Ervanaz Kocabaş ise bronz madalya kazandılar.

9-10 Yaş Klasik Erkekler kategorisinde yarışan sporcularımız Hüseyin Erdem Demir birinci olarak altın, Metin Oktay Kılıçarslan ise üçüncü olarak bronz madalya sahibi oldular.

Takımlarımızdan Üstün Başarı

Enver Kuşçu, Ömer Faruk Yıldırmış ve M. Akif Kaya'dan oluşan 11-12 Yaş Klasik Yay Erkekler Takımımız ve Kerem Özkan, Kadir Battal ve Fatih Yıldız'dan oluşan 11-12 Yaş Makaralı Yay Erkekler Takımımız birinci olarak altın madalya sahibi oldular.

Nisanur Pınar, Yaren Özkan ve Zerda Temizoğlu'ndan oluşan 11-12 Yaş Klasik Yay Bayanlar Takımımız ve Elif Eylül Tarakçı, Ervanaz Kocabaş ve Rabia Şimşek'ten oluşan 11-12 Yaş Makaralı Yay Bayanlar Takımımız birinci olarak altın madalya sahibi oldular.

Hüseyin Erdem Demir, Metin Oktay Kılıçarslan ve Yunus Emre Kaya’dan oluşan 9-10 Yaş Klasik Yay Erkek Takımımız birinci olarak altın madalya kazandılar.

Tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederiz.